Verplaats/plaats tekstballonnetjes bij de foto met uw muis

Schrijf tekst in uw tekstballonnetje

Shape:
 
Geschreven door Sven, 6. okt, 2020
Inmiddels heb ik al een aantal jaar les van Louwina. De lessen zijn altijd leuk en ze is heel flexibel qua lestijden. Een aanrader om hier lessen te nemen.
E-mail:
Geschreven door Frits, 3. okt, 2020
Ben nu bijna een jaar aan het gitaatlessen bij Louwina. Ben 59 jaar en nooit met muziekinstrumenten bezig geweest. Wilde graag leren gitaar spelen, zo bij een kampvuurtje of zo. Romantisch en gezellig allemaal. Ik heb mezelf een jaar gegeven om uit te proberen of het wat voor me is. Mede doordat Louwina zich kan aanpassen op klant vraag, besloten om door te gaan. en een iets betere gitaar aangeschaft. Het kampvuur is nog wel zonder muzikale begeleiding maar ik ben nog steeds gemotiveerd om door te gaan. Wat dat betreft kan ik Louwina aanraden mits dat niet ten koste gaat van haar felixibiliteit van de lesplanning. ( grapje, het is je natuurlijk van harte gegund Louwina)
Geschreven door Henk uit Scheemda. , 30. sep, 2020
In juni 2020 begonnen met gitaarlessen bij Louwina. Nu 10 lessen verder ben ik verbaast over het resultaat!
Dingen die ik nooit had gedacht te leren gaan nu bijna als vanzelf. En dát, terwijl ik mijn huiswerk altijd op het laatste moment maak.
Mijn vorderingen zijn dan ook volledig toe te schrijven aan het geduld en de toewijding van Louwina.
Hoe graag had ik opgeschreven dat het mijn eigen unieke talent was of mijn nimmer aflatend doorzettingsvermogen...
Louwina bezit het vermogen in te schatten wat haar leerling nodig heeft. Je word effectief en sympathiek stap voor stap begeleid in een informele sfeer.

Als je denkt, dat lukt me toch niet.... gitaar of piano spelen... gun jezelf die uitdaging en ga ervoor. Ik geef je de garantie dat je er geen spijt van krijgt!
Geschreven door Noëlle , 30. sep, 2020
Het is echt leuke. Je leert veel en als je iets fout doet maakt dat helemaal niets uit. Ze legt altijd alles goed uit dus je snap het gelijk en als je het nog niet snapt dan helpt ze je. Het is echt een aanrader voor jong en oud
E-mail:
Geschreven door Ties, 20. jul, 2019
De klik , flexibel , overleg en warm .
E-mail:
Geschreven door Cassey, 4. jul, 2019
Ik zit nu al een tijdje bij Louwina te lessen en het is erg leuk! Je leert veel en het maakt niet uit als je fouten maakt. Echt een aanrader!
Geschreven door Cheyenne, 26. jun, 2019
Ik les al heel erg lang bij Louwina en het verveelt nooit. Altijd leuke lessen voorbereid en helpt je goed. Ik heb zo snel geleerd bij haar en er hangt altijd een zeer goede sfeer.

Zeker een aanrader!
E-mail:
Geschreven door Henk v, 24. jun, 2019
Hoi
Ik wou beginnen met gitaar leren spelen en was bij hekman muziek winkel.daar raakte ik in gesprek en die zij dan moet bij je louwina gaan lessen.zo gezegd zo gedaan.bevalt prima vanaf november vorig jaar bezig en alles is mogelijk.je kan zelf ook nummets kiezen om te leren.groetjes henk
Geschreven door Nina, 24. jun, 2019
Ik zit nu bijna 3 jaar bij Louwina en elke keer dat ik naar haar toe ga is het altijd heel leuk. Ze kiest altijd hele leuke liedjes voor me uit en is heel flexibel met de lestijden. Echt een aanrader!
Geschreven door Iris , 24. jun, 2019
Altijd super leuke lessen en je leert hier erg veel. Echt een aanrader!
Geschreven door Celina, 23. jun, 2019
Wil je muziekles in ongedwongen sfeer. Nummers leren die jij leuk vind. Dan zit je bij Louwina helemaal op je plek!
Nu al een tijd bij haar om te lessen en elke x weer met plezier heen. Zo hoort muziekles te zijn!
E-mail:
Geschreven door Suzanne, 23. jun, 2019
Zeer leuke lessen, altijd weer vol enthousiast en met nieuwe uitdagingen naar huis. Prettig dat de lestijden flexibel zijn!
Aanrader!
Geschreven door M. & F. Burg, 18. jun, 2019
Met z'n tweeën hebben wij de afgelopen drie jaar gitaar- en pianolessen gevolgd. Wij gaan altijd met plezier naar de lessen toe en zijn nog steeds geïnteresseerd in beide instrumenten. Louwina geeft op een geduldige manier les, waardoor het niet erg is als we een keertje minder hebben kunnen oefenen. Bovendien zijn de lestijden erg flexibel, waardoor het perfect in ons drukke schoolrooster past.
Geschreven door Lori Strijker, 18. jun, 2019
Ik zit sinds ongeveer 2 jaar op pianoles en heb er nog steeds veel plezier mee. Louwina geeft op een hele leuke, geduldige en leerzame manier les, waar ik heel veel aan heb met piano leren spelen! Ik merk dat ik steeds beter wordt en al best moeilijke stukjes kan spelen. Het is zeker een aanrader om bij haar op les te gaan.
E-mail:
Geschreven door Dylan Glazenborg, 18. jun, 2019
Goeie en duidelijke uitleg en les
Een aanrader voor lessen