Ervaringen van cursisten t/m 2018

 

Geplaatst door adavanprooijen op 30 jan. '18  
Ben ruim 60 en bij Louwina begonnen aan gitaares. Voor mij een prima keuze. Louwina is vakbekwaam, heeft geduld en veel meer goede eigenschappen die er voor zorgen dat ik, op eigen tempo, de kneepjes van het gitaarspel onder de knie krijg. Een aanbeveling voor iedereen, jong of (iets) ouder om bij haar muziekles te volgen.
Willem.
 
Geplaatst door ra op 28 jan. '18 
Ik heb nu iets langer dan een jaar pianoles bij Louwina. Ik ga altijd met veel plezier naar de lessen omdat het altijd gezellig is. Louwina is positief, warm en geduldig. Zij geeft op een heldere en duidelijke manier les. De ruimte om mijn eigen muziekstukken te kiezen is ook erg prettig evenals het voordelige lestarief.
 
Geplaatst door xavierkapahaka op 28 jan. '18 
Ik heb sinds een jaar les en ben super tevreden over de lessen en Louwina. Vooral dat ik mag lessen wanneer ik zin heb en ze mij vraagt welke muziek ik leuk vindt om te spelen. Het is dus echt leuk voor mij om bij haar te lessen omdat er rekening gehouden wordt met mijn wensen. Ik ga dus lekker doorlessen!
 
Geplaatst door kchof op 22 jul. '17  
Nadat ik een aantal keren in mijn leven geprobeerd heb om te leren gitaarspelen ( resultaat nul), ben ik na mijn 60ste in contact gekomen met Louwina en ben een jaar geleden begonnen met de eerste lessen. Tot mijn verbazing kon ik na enkele lessen een simpel liedje spelen en had ik eindelijk plezier en resultaat. Nu een jaar later gaat het prima, de basis is gelegd en het ligt nu volledig aan het zelf oefenenen en spelen! Over enkele maanden vertrekken we naar Spanje en ben ik gestopt met de lessen, maar de gitaar gaat mee! Louwina heel erg bedankt voor het geduld en de manier waarop je mij les hebt gegeven! Super, helemaal Toppie en zeker aan te raden voor een ieder! Groetjes, Klaas Hofsteenge
 
Geplaatst door joekie op 24 dec. '16  
Onze dochter (9 jaar)heeft nu ruim een jaar gitaarles bij Louwina. Ze vindt het erg leuk en gaat er met veel plezier naar toe. Louwina legt haar alles duidelijk uit, ze is erg geduldig en positief. Onze dochter krijgt alle ruimte om aan te geven wat ze leuk vindt en welke liedjes ze graag wil leren spelen. Als je gitaar wilt leren spelen, is het zeker aan te raden om naar Louwina te gaan!
 
Geplaatst door WJ Bos op 13 aug. '16  
Heb dit jaar eindelijk de stap gezet naar gitaarles en via marktplaats bij Louwina terecht gekomen. Bevalt heel erg goed! Ze legt duidelijk uit, past lestempo goed aan en geeft alle ruimte voor eigen initiatief en muziekkeuze. Ga dus vrolijk zo door :)
Groetjes Marleen
 
Geplaatst door a.jhofman50 op 25 jul. '16  
Ik ben op latere leeftijd begonnen met gitaarles bij Louwina,ik heb er nog steeds plezier in , louwina geeft op een heel rustige manier les en je kunt het in je eigen tempo doen.Wil je ook piano of gitaarles dan is dit zeker aan te raden.
Anna.
 
Geplaatst door Patrick op 30 apr. '16  
Inmiddels heb ik een pakket van 10 lessen mogen volgen bij Louwina. Ik ben ongelooflijk tevreden en ik raad iedereen in de buurt van Winschoten aan om bij haar gitaarles/pianoles te volgen. Ze is zeer flexibel en je mag zelf je hele programma bepalen met wat je in de lessen wilt leren. Ook wil ze je altijd helpen als je iets specifieks of een nummer wilt oefenen. Voor mij persoonlijk blijft het niet bij die 10 lessen, in de toekomst zal ik zeker nog lessen bij Louwina volgen.
Groeten, Patrick
 
Geplaatst door andreaedwards1977 op 09 okt. '15  
Bezig met mijn tweede les pakket, Louwina is een super docent;-) en wat kan ze mooi piano spelen. Zij is heel geduldig en ik kan haar goed volgen. Louwina straalt een bepaalde rust uit wat zeer essentieel. Zij is erg flexibel. Ik ben ontzettend blij met mijn lessen en ga doorzetten.
Warme groeten,
Andrea
 
Geplaatst door Johan Lutgert op 05 jan. '15  
Hoi, ik ben Shanna en ik heb sinds mei 2014 gitaarles bij Louwina. Je kan zelf bepalen welke muziekstijl je wilt beheersen en dat op je eigen tempo, wat ik persoonlijk erg prettig vind. In een korte periode heb ik al heel veel geleerd en elke les is super leuk.
 
Geplaatst door Jan op 19 nov. '14  
Hoi, ik ben 46 en sinds september heb ik gitaarles bij Louwina. De les is zeer gevarieerd en wordt in overleg samengesteld. Er is veel ruimte voor eigen inbreng. Louwina geeft op een rustige manier les, met humor, aandacht en respect en voelt heel goed aan waar de focus op moet liggen. In korte tijd heb ik veel geleerd en kan ik daadwerkelijk boven verwachting al wat gitaar spelen. Ik ben erg enthousiast en kan het iedereen aanraden. Goed bezig, Louwina.
groetjes Jan Douma
 
Geplaatst door Ronny op 20 jun. '14  
Hoi ik ben pas op latere leeftijd (44 jaar) begonnen met gitaarlessen bij Louwina, ik heb louter positieve ervaringen opgedaan (en nog steeds). Wil je ook graag gitaar leren spelen in je eigen tempo dan raad ik je zeker aan om dit bij Louwina te proberen.

Ronny K.
 
Geplaatst door Eibergen op 16 jun. '14  
Bijna 10 gitaarlessen erop zitten. Ben erg tevreden over de leerwijze, in eigen tempo, met veel geduld en goede begeleiding heb ik plezier in het (leren) gitaarspelen. De volgende 10 lessen komen eraan!

Groet Tetske
 
Geplaatst door Schrijvers op 25 apr. '14  
Gitaarles is super...... :-)
Ab Schrijvers
 
Geplaatst door rene_yvonne op 08 feb. '14 
Gitaarles,
Mijn zoontje van 8 heeft zijn eerste termijn gitaarlessen gehad en lest 1 x per 2 weken bij Louwina en hij vindt het ontzettend leuk en is alleen nog maar meer enthousiaster geworden.
De lessen zijn erg leuk en afwisselend en idd. je mag zelf ook aangeven wat je graag wilt spelen en dat vond mijn zoontje natuurlijk helemaal geweldig, hij leert met veel plezier en een echte aanrader om te lessen bij Louwina ze is erg lief, flexibel en de lessen zijn heel erg leuk. en ik stond versteld wat hij in die paar weken al geleerd heeft. top!
 
Geplaatst door Van der Ploeg op 07 sep. '13   
Ik heb nu ongeveer 5 maanden pianoles bij louwina en ik ben erg tevreden. Ze is erg flexibel met de lestijden, ik ben begonnen met wekelijks maar later overgegaan op een keer in de twee weken om tussen de lessen door meer thuis te kunnen oefenen. Ook als je vakantie hebt, is het geen probleem als je bijv. drie weken even niet komt. 
Ze geeft op een erg prettige manier les en je mag zelf voorkeur geven aan je muziekstukken. Ik heb in het verleden ook muzieklessen gehad op de muziekschool(voor trompet) maar de muzieklessen bij louwina zijn naar mijn idee veel persoonlijker en meer ontspannen. Zeker een aanrader!
 
Geplaatst door BF Egges Westphal op 03 sep. '13   
Krijg nu bijna een jaar gitaarles van louwina. Ben heel tevreden. Louwina is rustig en goed afgestemd op de persoon. Ze houd rekening met je eigen muziek keuze waardoor het lessen volgen een plezier is. Zeker een aanbeveling om les bij haar te nemen. Ook al heb je geen muziek ervaring.

Geplaatst door VanS op 22 apr. '13 
Ik heb nu 10 gitaarlessen gevolgd bij Louwina. Van te voren kon ik zelf aangeven welke liedjes ik het liefst wilde leren spelen.
In het begin had ik 1x per week les en later op eigen verzoek 1x per twee weken. Louwina geeft rustig les en benadert je positief, ook als je niet heel veel talent hebt. Je hebt een eigen inbreng en ze past zich aan je tempo van leren en ontwikkelen aan. Dat is wel prettig,
over een tijdje ga ik denk ik weer verder met lessen.
 
Geplaatst door sleeuwenhoek op 28 feb. '13 
Ik heb mijn 10 lessen pakket bijna afgerond bij Louwina. Het is mijn ontzettend goed bevallen. Louwina luisterd goed na je persoonlijke wensen en heeft alle aandacht voor je tijdens de lessen. Ik ben nu 10 lessen verder en kan al een aantal liedjes spelen op mijn gitaar. Dit had ik na het volgen van de 1e les nooit verwacht. Het leuke is dat ze de liedjes afstemd op wat jij leuk vind. Dit leert overigens veel makkelijker. Dit gaat wel gecomineerd met een gedeelte muziektheorie. Ik ga iedere twee week met ontzettend veel plezier heen. Ik kan allleen maar zeggen: de lessen volgen bij Louwina is zeker aan te raden! Je kunt bij haar in een korte tijd je instrument leren bespelen als je je 100% inzet!!   
 
Geplaatst door chartreuse op 26 feb. '13   
Pianoles
De lessen van Louwina zijn erg prettig.
zij heeft alle tijd voor je , en je kunt in je eigen tempo de lessen volgen.
Ook kun je zelf muziekstukken uitzoeken , of zij zoekt iets voor je uit. 
ook is het fijn dat  je  de lestijden, zonodig kunt wisselen.
je zit dus niet vast op een dag of tijdstip.

Geplaatst door Veen op 22 nov. '12   
More music 4 less, helemaal waar! De lessen van Louwina zijn leuk, veelzijdig en worden aangepast aan je persoonlijke wensen.
Ik heb nu een jaar gitaarles bij Louwina en ben erg tevreden, elke keer als ik het even niet meer zie zitten dan weet ze me in een mum van tijd weer op te peppen! In juni heb ik voor het eerst mee gedaan aan een muziekuitvoering. Ik was erg nerveus, maar achteraf ben ik blij dat ik mee heb gedaan, het was leuk en ik heb er veel van geleerd. In december doe ik dan ook weer mee met de uitvoering.
 
Geplaatst door jop op 06 okt. '12  
Ik heb nu bijna een jaar pianoles van Louwina en ik ben heel erg tevreden.
Ik ga altijd met plezier naar de lessen en toe.
Ook heeft ze altijd erg veel geduld bij het lesgeven, wat ik erg fijn vind.
Ook vind ik het erg leuk dat je altijd zelf met liedjes mag komen, die je graag wilt spelen.
Met andere woorden,
Echt aan te raden!!
 
Geplaatst door klein op 31 aug. '12  
ik vond  het concert in de katholieke kerk  van louwina en  haar leerlingen  zo  mooi  en werd soms erg  emotioneel  van  sommige stukken  .ikzelf heb  nu  ook  zin om een instrument te  gaan bespelen  maar weet nog niet  wat  .maar ga zeker  kijken  wat  voor mij geschikt is  .louwina is een  rustige lerares die anderen  het  gevoel  geeft dat  ze het kunnen  al zijn ze iets zenuwachtig .ze is goed in wat ze doet .
 
Geplaatst door Homan op 29 jul. '12    
Ik heb inmiddels 10 gitaar lessen gehad en ben zeer tevreden over de manier van lesgeven. Je eigen inbreng vind ik zeer blangrijk,gezien ik ook al een aantal jaren gitaar speel. Ik heb inmiddels weer 10 lessen genomen en dat zegt genoeg over haar kwalileiten.

Geplaatst door schutte op 17 jun. '12  
Louwina geeft op een ontspannen manier les, ze is erg geduldig en ze straalt rust uit en dat ervaar ik als zeer prettig.
Ik heb bij haar de ruimte om op mijn eigen tempo te leren spelen, ook is ze flexibel.
 
Geplaatst door Shoreline Acoustics op 12 jun. '12  
De manier van pianoles krijgen bij Louwina is erg leuk en vooral motiverend, in minder dan een half jaar les heb ik bij Louwina meer geleerd dan tijdens de 1,5 jaar les op de muziekschool.
De lessen zijn ook altijd erg ontspannen en het kopje koffie of thee en een grapje op zijn tijd maakt het natuurlijk helemaal leuk.
Wat mij betreft dus zeker aan te raden als je les wilt nemen en zelf al gauw wat liedjes wilt kunnen spelen.
 
Geplaatst door Seinen op 12 jun. '12  
Ik heb nu 10 lessen van Louwina gehad en ben er erg blij mee! Ze legt alles rustig uit en laat je vrij in je keuze wat je wilt spelen. Had nog nooit een piano aangeraakt en het gaat al heel aardig! De flexibiliteit van de lestijden is ook erg prettig. Kortom, op naar de volgende 10 lessen!
 
Geplaatst door L.veger op 05 jan. '12  
Haar lessen zijn motiverend,ontspannend en leuk.
Ze is prettig in omgang en pas zich vaak aan, aan de muziekkeuze van haar leerlingen.
 
Geplaatst door Jolanda op 30 mrt. '11  
Louwina geeft duidelijk en geduldig gitaarles.
Het meenemen van eigen muziek vind onze zoon erg leuk.
 
Geplaatst door C.BOCKHOUDT op 14 feb. '11  
ik ben blij met Louwina ze geeft op een fijne manier les lekker rustig
en duidelijk en ze geeft je het gevoel van dat je het kunt ik hoop nog veel van haar
te leren,zelf speelt ze prachtig
 
Geplaatst door woezel op 14 feb. '11  
na 8 piano lessen een hoop geleerd. Je kan eigen muziekstukken meenemen of iets wat ze zelf heeft liggen. Theorie en praktijk gaan goed samen, je kan zelf bepalen wat je graag wilt. Lestijden zijn flexibel, als je een keer niet kunt is geen probleem. Dat kost je verder niks. Het is per les betalen en niet een vast bedragen per maand. Goed adres om een muziekinstrument te leren bespelen.
 
Geplaatst door Klaas op 11 feb. '11  
sinds een kleine 3 maand heb ik nu gitaar en piano les van haar.
expres even gewacht met een beoordeling, maar totaal geen reden tot klagen.
ze legt alles duidelijk en geduldig uit, en de lessen zijn goed aangepast aan de persoon.
inbreng van eigen muziek is ook erg prettig.
goed bezig lauwina, ga zo door :)
 
Geplaatst door lichtenberg58 op 20 dec. '10  
ik heb in een korte tijd zo snel kunnen spelen op mijn keboard,in het begin denkt ik, het zou lang duren voor dat ik kunt spelen. nee hoor,niet bij Louwina.zij geeft je een professionele manier dat je gewoon zegt wuaw.ik ben nu heel tevreede want nu speel ik maar het is niet klaar hoor.mijn theorie was heel goed maar nu kun ik zeggen dat beide is op het zelf nievo.
 
Geplaatst door veltman op 14 okt. '10  
De ontspannen sfeer, de eigen inbreng en de lekkere koffie, waarbij ik nu bedenk dat ik mijn tweede kopje in het enthousiasme vergeten ben op te drinken de afgelopen les[sorry Louwina,het was wel lekker, maar gewoon vergeten],maken dat ik om de twee weken graag weer naar Winschoten kom voor de pianolessen van Louwina. Trouwens, Louwina is inderdaad, zoals ze zelf aangeeft, flexibel wat betreft lestijden.En.....haar piano klinkt prachtig, zeker als ze er zelf op speelt.
Tip: Vooraf of na de les kun je leuk shoppen in Winschoten.
  
Geplaatst door Suzan op 22 jun. '10  
Sinds begin dit jaar krijgt onze zoon pianoles van Louwina. Louwina geeft op een hele fijne manier les. Onze zoon heeft al veel geleerd, maar het belangrijkste: hij gaat iedere week met veel plezier naar les! Zeker aan te bevelen dus!
  
Geplaatst door marleenbootsman op 10 jun. '10  
Ik heb omdat ik ben verhuisd helaas niet veel lessen gehad, maar de lessen die ik heb gehad waren super!
Ik ging er altijd met veel plezier naar toe en als de les erop zat had ik nog steeds net zoveel zin om piano te spelen als ervoor.
Louwina geeft op een gezellige maar leervolle manier les. De sfeer was altijd goed.
Verder sluit ik me volledig aan bij de eerder gegeven beoordelingen!
 
Geplaatst door Ravendream op 08 apr. '10  
De lessen van Louwina zijn erg prettig om te volgen, dit komt mede doordat ze de tijd voor je neemt als je er moeite mee hebt om bepaalde vaardigheden onder de knie te krijgen. Zelf volg ik nog maar sinds kort "Djembe" lessen bij Louwina, maar het gaat steeds beter. Nu is het vooral een kwestie van veel oefenen. Thuis oefenen ging in het verleden niet altijd even goed, maar samen met Louwina kom toch ik steeds weer een stapje verder. Als je het niet direct goed doet, weet ze je toch te wijzen op wat wel goed gaat zodat je gemotiveerd blijft en er alles aan wil doen om te toch voor elkaar te krijgen!
 
Geplaatst door JH op 21 jan. '10  
Ik kan mij voor 100% aansluiten bij de beoordelingen die hier al gegeven zijn.
Voor ik ben begonnen heb ik een kennismakingsgesprek gehad en wat mij daarbij
gelijk opviel was hoe flexibel de lessen ingedeeld kunnen worden.
Je mag zelf kiezen welke muziek je mooi vindt en die je graag zou willen spelen.
Ik heb inmiddels een paar lessen gevolgd en deze lessen heb ik als heel prettig
en bovenal heel leerzaam ervaren.
Louwina geeft op een professionele maar toch ontspannen manier les, en gaat er
een keer iets niet helemaal goed legt ze alles geduldig nog een keer uit.
Louwina is erg gemotiveerd en enthousiast en weet dat ook over te brengen.
  
Geplaatst door H op 05 nov. '09  
Ik heb nu een paar lessen gevolgd van Louwina en moet zeggen, dat ik er met heel veel plezier naar toe ga en met nog veel meer plezier de lessen van Louwina mag beoefenen.
Zoals jullie de meerdere reacties kunnen lezen... sluit ik mij hier volledig bij aan.

Geplaatst door Annen op 20 okt. '09  
Ik heb om verhuisredenen helaas maar 4 maanden les van Louwina gehad. Ik heb de lessen als zeer prettig ervaren. Ze is geduldig, probeert je zelfvertrouwen te geven, is gemotiveerd en probeert dat ook over te brengen op haar leerlingen. Wat ik ook leuk vind is dat je zelf je stukken mag kiezen. Ook de flexibiliteit qua lestijden vond ik erg positief. Er was altijd wel ruimte om te schuiven. Al met al leuke en kwalitatief goede lessen voor een redelijke prijs.
  
Geplaatst door carinspoor op 24 sep. '09  
Louwina geeft heel relaxed les, op de manier zoals je het zelf graag wilt. Ik heb aangegeven dat ik “spelenderwijs” alles (inclusief noten lezen) wil leren. En niet op een te schoolse manier, waardoor het je tegen gaat staan. Het gaat heel goed en nu is het vooral een kwestie van veel oefenen. Thuis oefenen gaat niet altijd even goed, maar samen met Louwina kom ik steeds een stapje verder. Louwina heeft veel geduld en als je het niet direct goed doet, weet ze je toch te wijzen op wat wél goed gaat zodat je vertrouwen krijgt dat het goed gaat komen. Ze kiest leuke en uitdagende stukken uit, zo had ik vanaf les 5 Für Elise om mee te oefenen. En ook populaire stukken komen aan de orde, nu na les 12 Adele met Make you feel my love.
  
Geplaatst door RLX op 07 sep. '09  
Ik heb nu ongeveer een half jaar les van Louwina. Ik heb inmiddels veel geleerd en ze geeft les op een professionele manier. De mogelijkheid om per les te betalen spreekt mij erg aan omdat ik niet altijd de tijd heb en daarom niet vastzit aan een vast bedrag per termijn. De afspraken worden altijd netjes bevestigd en ze is er altijd ruim op tijd. Vaak loopt de les uit om de stof volledig te kunnen behandelen en staan hier nooit extra kosten tegenover. Kortom, voor mij de perfecte kwaliteit/prijs verhouding.